ZIB Zwemcentrum Best

Privezwemles

Wij bieden de mogelijkheid om het zwembad met ervaren instructeur voor uw kind(eren) (deels) af te huren voor privézwemles. De inhoud van de privélessen zal geheel naar wens worden ingevuld en toegespitst op het zwemniveau van uw kind(eren). Privézwemles is immers maatwerk. Tijdens privélessen zijn er geen andere bezoekers of reguliere groepszwemlessen in het zwembad. Dat garandeert een optimale setting voor een privéles. U bent vrij om meerdere kinderen aan uw privéles te laten deelnemen. Maar 1 op 1 is ook mogelijk. De ouders kunnen de les in de zitruimte van dichtbij door het raam volgen, eventueel onder het genot van een drankje. U mag ook in het zwembad op de banken erbij zitten.

De redenen van klanten om van privézwemles gebruik te maken zijn divers. Zo geven wij privézwemles aan kinderen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking, aan kinderen die niet optimaal functioneren in groepslessen, maar hoofdzakelijk aan kinderen die op de snelst mogelijke manier willen leren zwemmen.

Privézwemles in ZIB Zwemcentrum Best: een unieke aanpak!

Prijs is afhankelijk van het aantal kinderen en de lesduur.

Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen met Jeroen of Roel, door te bellen (0499-373941) of een contactformulier te versturen via deze website.

Direct contact

ZIB Zwemcentrum Best
Contact en adres

Telefoon (0499) 37 39 41
Bereikbaar: vandaag vanaf 9:00 uur

Inschrijven - Les gemist - Uitschrijven - E-mail

Nieuwsoverzicht