ZIB Zwemcentrum Best

Vacature Allround Medewerker(ster)

VACATURE DOWNLOAD IN PDF

Vacature

Allround Medewerker/ster

Balie-Kantine-Lesadministratie

ZIB Zwemcentrum Best is een particulier zwemcentrum met een multifunctioneel instructiebad, een wedstrijdbad en een gezellige kantine met bar en terras. Wij zijn al 33 jaar gespecialiseerd in “Zwemles & AquaSporten”. Voor versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Allround Medewerker/ster.

Functie
Voor de zaterdagochtend en voormiddag (en eens per maand op zondagochtend) zoeken wij een enthousiaste en spontane medewerker/ster voor de
receptie-lesadministratie-kantinewerkzaamheden. Ook verricht je schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Kortom: leuk afwisselend werk met veel klantencontact.   

Profiel
Je hebt een proactieve en flexibele instelling. Je bent representatief, klantvriendelijk en collegiaal, maar ook stressbestendig en resultaatgericht. Je bent goed in mondelinge communicatie en je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel. Je kunt zelfstandig werken maar bent ook een teamplayer. Daarbij ben je redelijk flexibel inzetbaar op andere ochtenden/middagen/avonden van de week ter vervanging van je collega’s. Natuurlijk is het een pré als je affiniteit hebt met de zwemsport en eventueel gediplomeerd bent in het geven van zwemles en aquasporten of hierin opleidingen wilt volgen. Je bent/wordt dan nog breder inzetbaar.

Wij bieden
Een leuke afwisselende vaste baan binnen een gemotiveerd hecht team. Goede arbeidsvoorwaarden en een salaris conform de CAO Zwembaden.

Interesse
Ben je enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature stuur dan je gemotiveerde sollicitatiebrief met CV naar roel@zibzwemcentrumbest.nl of ons postadres t.a.v. Roel van den Oetelaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Roel via telefoonnummer (0499) 37 39 41.

Postadres: ZIB Zwemcentrum Best - Postbus 206 - 5680 AE - Best

Direct contact

ZIB Zwemcentrum Best
Contact en adres

Telefoon (0499) 37 39 41
Bereikbaar: vandaag tot 12:00 uur

Inschrijven - Les gemist - Uitschrijven - E-mail

Nieuwsoverzicht