ZIB Zwemcentrum Best

Les gemist

Voor een incidentele afwezigheid is het invullen van het formulier voldoende, telefonisch afmelden is dan niet nodig. Bij afwezigheid of ziekte langer dan 2 weken/lessen, dit ook graag telefonisch doorgeven aan onze lesadministratie (0499-373941).

Gebruik dit inhaalbewijs ook voor de op feestdagen vervallen lessen (zoals 2e Paasdag, 2e Pinksterdag, Hemelvaart, Kerst enz.). Vul minimaal de velden met een * in, graag wijzen we u tot slot op de spelregels voor het inhalen.

 

In verband met de coronasluiting en compensatieregeling zijn de lessen van 16 maart tot 17 mei niet af te melden en/of in te halen. Daar is de compensatieregeling voor. Zie onze coronapagina op onze website.

In verband met de coronabeperkingen kunnen gemiste lessen tot nader orde niet ingehaald worden in een andere groep, en dus alleen tijdens het vrijzwemmen. Vanuit de protocollen en de beperkingen vanuit de overheid moeten wij namelijk de groepsgrootte bewaken en reguleren. Wel hebben wij de inlevertermijn verlengd van 2 naar 6 maanden. Let op dat u ook voor het vrijzwemmen/banenzwemmen een plek moet reserveren, online via onze website. U kunt dus niet zoals voor de coronasluiting gebruikelijk, onaangekondigd komen vrijzwemmen/banenzwemmen binnen het vrijzwemrooster. Alles moeten wij i.v.m. de coronamaatregelen reguleren, zo ook het vrijzwemmen/banenzwemmen. Dank voor uw begrip!

Gegevens

Over de gemiste les

Direct contact

ZIB Zwemcentrum Best
Contact en adres

Telefoon (0499) 37 39 41
Bereikbaar: voorlopig alleen per e-mail

Inschrijven - Les gemist - Uitschrijven - E-mail

Nieuwsoverzicht