ZIB Zwemcentrum Best

Reserveren tijdslot vrijzwemmen

Vanuit de protocollen en maatregelen van de overheid moeten wij alle bezoeken aan ons zwembad reguleren en de maximale groepsgrootte bewaken. Het onaangekondigd tijdens het vrijzwemrooster ons zwembad bezoeken, zoals voor de coronacrisis gebruikelijk, is dus voorlopig niet mogelijk. Iedereen* moet vooraf een plek reserveren. En daarbij geldt helaas dat een tijdslot vol kan zijn. Iedere week maken wij een volgende week reserveerbaar. 

Alvorens naar de speciale website te gaan voor het reserveren van uw bezoek vragen wij u eerst de regels voor het bezoeken van ons zwembad door te nemen. Het bezoeken van ons zwembad gaat namelijk i.v.m. de protocollen en beperkingen anders dan u gewend bent. Met als grootste verschil dat u thuis uw badkleding al aan doet onder uw normale kleding, u zich in de zitruimte uitkleed. Na het zwemmen kunt u gewoon douchen en omkleden in de kleedruimte. 

Lees hier de algemene bezoekregels.

Doorloop de stappen in het reserveerproces, kies een dag/bad/tijdslot, vul het formulier in. Toon op het zwembad de ontvangen reserveringsemail (op uw telefoon) aan de receptie en betaal uw entreekaartje (of gebruik uw badenkaart of inhaalbewijs). 

*De activiteit "vrijzwemmen" en "zelf oefenen met kind" is per 1 deelnemer automatisch voor 1 ouder met 1 of 2 kinderen. Dus voor kinderen tot en met 12 jaar hoeft geen reservering gedaan te worden als ze met een ouder meekomen. Voor kinderen van 13 jaar en ouder wel.

Klik op onderstaande link om naar onze speciale online reserveringssite te gaan:

RESERVEER HIER UW TIJDSLOT VOOR HET VRIJZWEMMEN, BANENZWEMMEN of ZELF OEFENEN MET KIND

Direct contact

ZIB Zwemcentrum Best
Contact en adres

Telefoon (0499) 37 39 41
Bereikbaar: vandaag vanaf 9:00 uur

Inschrijven - Les gemist - Uitschrijven - E-mail

Nieuwsoverzicht