ZIB Zwemcentrum Best

Reserveren tijdslot vrijzwemmen

Vanuit de protocollen en maatregelen van de overheid moeten wij alle bezoeken aan ons zwembad reguleren en de maximale groepsgrootte bewaken. Het onaangekondigd tijdens het vrijzwemrooster ons zwembad bezoeken, zoals voor de coronacrisis gebruikelijk, is dus voorlopig niet mogelijk. Iedereen moet vooraf een plek reserveren. En daarbij geldt helaas dat een tijdslot vol kan zijn. Iedere week maken wij een volgende week reserveerbaar. 

Alvorens naar de speciale website te gaan voor het reserveren van uw bezoek vragen wij u eerst de regels voor het bezoeken van ons zwembad door te nemen. Het bezoeken van ons zwembad gaat namelijk i.v.m. de protocollen en beperkingen anders dan u gewend bent. Met als grootste verschil dat u thuis uw badkleding al aan doet onder uw normale kleding, u zich in de zitruimte uitkleed en u niet kunt douchen op het zwembad. De horeca is dicht en er is geen toegang voor toeschouwers. 

Lees hier de algemene bezoekregels.

Tijdens het vrijzwemmen/banenzwemmen houdt u 1,5m afstand tot de andere zwemmers en volgt u de aanwijzigingen van de borden en het personeel op. Samen maken we zwemmen weer mogelijk!

Op zondagochtend is er voorlopig door de beperkingen geen recreatief gezinszwemmen mogelijk. Wel bieden wij de mogelijkheid om in het instructiebad of in het wedstrijdbad zelfstandig te komen oefenen met uw kind dat bij ons zwemles volgt (normaal entreetarief is van toepassing).

Doorloop de stappen in het reserveerproces, kies een dag/bad/tijdslot, vul het formulier in. Toon op het zwembad de ontvangen reserveringsemail (op uw telefoon) aan de receptie en betaal uw entreekaartje (of gebruik uw badenkaart of inhaalbewijs). 

Let op: om zoveel mogelijk mensen een plek te bieden mag u maar 1 tijdslot per dag reserveren. Anders annuleren wij al uw reserveringen. Ben aub ook solidair en reserveer alleen als u zeker gaat komen, niet om op het laatste moment te annuleren. Bij misbruik kunnen wij u blokkeren tot de mogelijkheid van reserveren.

Klik op onderstaande link om naar onze speciale online reserveringssite te gaan:

RESERVEER HIER UW TIJDSLOT VOOR HET VRIJZWEMMEN/BANENZWEMMEN of ZELFSTANDIG OEFENEN MET UW KIND

Direct contact

ZIB Zwemcentrum Best
Contact en adres

Telefoon (0499) 37 39 41
Bereikbaar: voorlopig alleen per e-mail

Inschrijven - Les gemist - Uitschrijven - E-mail

Nieuwsoverzicht