ZIB Zwemcentrum Best

Reserveren tijdslot vrijzwemmen

Update 17-3-2021: Alleen voor de kinderzwemlessen (Zwem-ABC) mogen wij momenteel open zijn. Alle andere activiteiten (waaronder dus ook het vrijzwemmen, banenzwemmen, gezinszwemmen en zelf oefenen met uw kind) mogen nog niet opgestart worden. Wanneer wel is nog niet bekend. Lees hier onze speciale corona en Q&A-pagina.

Vanuit de protocollen en maatregelen van de overheid moeten wij alle bezoeken aan ons zwembad reguleren en de maximale groepsgrootte bewaken. Het onaangekondigd tijdens het vrijzwemrooster ons zwembad bezoeken, zoals voor de coronacrisis gebruikelijk, is dus voorlopig niet mogelijk. Iedereen (alle leeftijden) moet vooraf een plek reserveren. En daarbij geldt helaas dat een tijdslot vol kan zijn. Iedere week maken wij een volgende week reserveerbaar. 

Alvorens naar de speciale website te gaan voor het reserveren van uw bezoek vragen wij u eerst de regels voor het bezoeken van ons zwembad door te nemen. Het bezoeken van ons zwembad gaat namelijk i.v.m. de protocollen en beperkingen anders dan u gewend bent. Met als grootste verschil dat u thuis uw badkleding al aan doet onder uw normale kleding, u zich in de zitruimte uitkleed.

Lees hier de algemene bezoekregels.

Doorloop de stappen in het reserveerproces, kies een dag/bad/tijdslot, vul het formulier in. Toon op het zwembad de ontvangen reserveringsemail (op uw telefoon) aan de receptie en betaal uw entreekaartje (of gebruik uw badenkaart of inhaalbewijs). 

Op zondagmorgen is er momenteel door de aangescherpte coronamaatregelen geen gezinszwemmen mogelijk. Er is alleen gelegenheid voor het zelf oefenen met uw kind dat bij ons momenteel zwemles volgt. Een reservering daarvoor geldt automatisch voor 1 kind met 1 ouder.

Klik op onderstaande link om naar onze speciale online reserveringssite te gaan:

RESERVEER HIER UW TIJDSLOT

Direct contact

ZIB Zwemcentrum Best
Contact en adres

Telefoon (0499) 37 39 41
Bereikbaar: voorlopig alleen per e-mail

Inschrijven - Les gemist - Uitschrijven - E-mail

Nieuwsoverzicht