ZIB Zwemcentrum Best

Vrijzwemmen - Banenzwemmen - Gezinszwemmen

Banner vrijzwemmen

Natuurlijk kunt u bij ons ook vrijzwemmen en banenzwemmen. Alleen of samen zwemmen wanneer het u uitkomt. Fanatiek banen zwemmen in het wedstrijdbad of lekker ontspannen in het warme water van het instructiebad (doelgroepen- en recreatiebad) met kinderbad en hot-whirlpool. Speciaal voor gezinnen is er op zondagmorgen gezinszwemmen, waarbij beide zwembaden vol spelmateriaal liggen (in het wedstrijdbad is er dan ook de mogelijkheid om banen te zwemmen). U zwemt bij ons in super zuiver mineraalrijk warm bronwater zonder chloorlucht! Vooraf dient u altijd een tijdslot te reserveren via onze website.

Reserveren tijdslot vrijzwemmen

Vrijzwemmen - Banenzwemmen - Gezinszwemmen

Tijdens het vrijzwemmen & banenzwemmen in het instructiebad kunt u lekker ontspannen door baantjes te zwemmen of door te relaxen in het heupdiepe gedeelte van het zwembad. Het extra warme bubbelbad is een verademing voor uw spieren en gewrichten. Helemaal gezond is het nemen van wisselbaden door afwisselend een aantal baantjes te zwemmen en even in het bubbelbad te gaan. Het instructiebad is ingedeeld met 1 of 2 lange banen en voor de rest met een middenlijn tussen ondiep en diep.

Tijdens het banenzwemmen in het wedstrijdbad of instructiebad liggen er alleen maar lange banen in het zwembad en kunt u dus fanatiek banen zwemmen. U zwemt uw eigen slag in uw eigen tempo. Hoeveel banen zwemt u? 40 banen is een kilometer.

Tijdens het gezinszwemmen op zondag komen vele jonge gezinnen spelen en/of oefenen in het instructiebad of het wedstrijdbad. In het instructiebad is volop spelmateriaal aanwezig. In het wedstrijdbad kan op eigen gelegenheid geoefend worden (ook met het zeil) en banen worden gezwommen. U kunt bij de badmeester gratis leskurkjes en lesplankjes lenen om met uw kind zelf te oefenen.

De tijden in de avonduren zijn alleen toegankelijk voor volwassenen.

Wanneer is het zwembad gesloten / beperkt open.

Vrijzwemrooster.pdf

 

Tarieven

Een los entreekaartje kost € 6,90 per persoon per bezoek (alle leeftijden dezelfde prijs).

Het gebruik van een minikluisje met pincodeslot voor uw waardevolle spullen (sleutels, telefoon, portemonnee ed.) is gratis.

Koop een voordeelkaart indien u vaker komt zwemmen of met meerdere personen. U kunt kiezen uit een 12-Badenkaart, 25-Badenkaart of Gezinskaart.

12-Badenkaart

25-Badenkaart

Gezinskaart


 

 

Direct contact

ZIB Zwemcentrum Best
Contact en adres

Telefoon (0499) 37 39 41

Inschrijven - Les gemist - Uitschrijven - E-mail

Nieuwsoverzicht