ZIB Zwemcentrum Best

Zomerpakket en Small-Group-Lessen zomer 2020

Beste klant,


Onderwerp: Zomerpakket en Small-Group-Lessen

Tijdens de zomervakantie liggen de reguliere zwemlessen normaal gesproken stil (net zoals de basisscholen). Door de verplichte coronasluiting bieden wij voor de continuïteit van de zwemlessen dit jaar een Zomerpakket aan. En daarnaast zoals voorgaande jaren ook Small-Group-Lessen.  

Zomerpakket

Het Zomerpakket (kosten € 59,75) houdt in dat er 6 weken normale zwemles gevolgd wordt op een vaste dag en tijd in de week. De lessen worden gegeven gedurende de zomervakantie van 13 juli t/m 21 augustus op doordeweekse ochtenden (niet op zaterdagochtend). De eerste lessen starten om 8:30u.

Het is een totaal Zomerpakket wat inhoudt dat u niet minder of meer lessen kunt bespreken. U dient zelf de afweging te maken of u dit Zomerpakket wilt afnemen (bijvoorbeeld i.v.m. op vakantie zijn en daarom een aantal lessen missen). Eventueel gemiste lessen kunnen, zoals gebruikelijk, worden ingehaald tijdens het vrijzwemmen (na een “les gemist” melding via onze website). Ook tijdens de zomervakantie kunt u op doordeweekse dagen vrijzwemmen. Vooraf een tijdslot reserveren via onze website is verplicht i.v.m. de coronamaatregelen. 

In verband met de beperkte beschikbaarheid van instructeurs en verwachte animo is het aantal plaatsen voor het Zomerpakket niet onbeperkt. Indien u lang wacht met de aanmelding, kunnen alle plaatsen bezet zijn. Aanmelden kan tot 26 juni. Update: Het zomerpakket is vrijwel vol. Uw aanmelding komt op een reservelijst.

Aanmelden doet u door een speciaal email-contactformulier in te vullen via onze website. Vul dit formulier in met de gevraagde gegevens en belangrijk: welke ochtend(en) uw voorkeur heeft. Wij plannen uw kind dan op 1 van de volgende lestijden in: 08:30u, 09:15u of 10:00u. Niet alle niveaugroepen worden op deze tijden aangeboden dus u kunt geen tijd als voorkeur opgeven. U ontvangt een bevestigingsemail met alle informatie en de betaalinstructie. Lukt het niet om uw kind op uw voorkeursochtend in te plannen dan nemen we eerst (telefonisch) contact met u op.

 
Small-Group-Lessen

Naast het Zomerpakket bieden we ook net als voorgaande jaren Small-Group-Lessen aan. Dit zijn lessen van 1 uur met slechts 4 kinderen. Deze lessen kosten € 32,95 per kind per les en kunt u zelf boeken via een boekingswebsite (minimale afname 3 lessen). Deze lessen kunt u, zolang er plaats is, helemaal afstemmen op uw eigen agenda. Een account voor deze boekingswebsite voor de Small-Group-Lessen kunt u aanvragen via een speciaal email-contactformulier op onze website. Deze lessen zijn ieder jaar zeer populair en daarom snel uitverkocht. Update: Vol, geen plaatsen meer beschikbaar.

Tijdens het Zomerpakket of de Small-Group-Lessen kunnen er gewoon tussendiploma’s worden verdiend. Ook worden er officiële zwemexamens georganiseerd voor de kinderen die het afzwemniveau bereiken.

Belangrijk om te weten: Onze instructeurs hebben om beurten ook enkele weken vakantie en daarom heeft uw kind niet iedere les dezelfde instructeur. Indelen bij een specifieke of de huidige instructeur is ook niet mogelijk. Het Zomerpakket en de Small-Group-Lessen kunnen niet gecombineerd worden en eenmaal besproken niet geannuleerd.  

U heeft tijdens de zomervakantie dus drie opties:
1- geen zwemles: na de zomervakantie gaat uw kind weer verder
2- het Zomerpakket: continuïteit in de zwemles
3- Small-Group-Lessen: maximaal leerrendement  

Vragen om meer informatie kunt u via een email-contactformulier stellen (dus niet telefonisch).

Team ZIB Zwemcentrum Best´╗┐

Direct contact

ZIB Zwemcentrum Best
Contact en adres

Telefoon (0499) 37 39 41
Bereikbaar: voorlopig alleen per e-mail

Inschrijven - Les gemist - Uitschrijven - E-mail

Nieuwsoverzicht