ZIB Zwemcentrum Best

Zomerrooster

 

Download zomerrooster 2018 in PDF.

Zomerrooster 2018

Tijdens de 6 weken van de basisschoolvakantie (maandag 9-7 t/m zondag 19-8) liggen alle (zwem)lessen en activiteiten stil en zijn wij wegens groot onderhoud alleen op de maandagen, dinsdagen en woensdagen volgens het zomerrooster geopend. Aan onze receptie en op onze website kunt u terecht voor meer informatie over de Small-Group-Zwemlessen, Privézwemlessen en de doelgroepen AquaTherapie, AquaVitaal, AquaSwimFit en AquaJoggen tijdens de vakantie. 

Vrijzwemmen (met kinderen) en/of banenzwemmen
Op de maandagen, dinsdagen en woensdagen zijn beide baden geopend van 10.00u tot 13.00u voor vrijzwemmen met spelmateriaal en loopmat in het instructiebad en banenzwemmen in het wedstrijdbad. Op de maandag- en woensdagavonden zijn beide baden geopend van 20.15u tot 21.30u voor vrijzwemmen en banenzwemmen. 

Small-Group-Zwemlessen (1 op 4)
Tijdens de basisschoolvakantie kunt u voor uw kind Small-Group-Zwemlessen bespreken. De groepjes bestaan uit maximaal 4 kinderen op 1 instructeur en de lessen duren 1 uur. U dient minimaal 3 lessen af te nemen. De lessen zijn op maandag, dinsdag en woensdag van 9.00u tot 10.00u, van 13.00u tot 14.00u en van 16.00u tot 17.00u. Een les kost € 29,95. Voorgaande jaren waren deze lessen zeer succesvol en maakte de kinderen enorme vorderingen. De combinatie van small-group, 1 uur les, vakantie (dus uw kind is uitgerust en geconcentreerd) maken deze lessen super effectief. Alle beschikbare plaatsen waren vorig jaar dan ook snel besproken dus wacht niet te lang indien u hier gebruik van wenst te maken. Stuur een contactformulier voor meer informatie.

Privézwemlessen
Ook bieden wij tijdens de basisschoolvakantie weer de mogelijkheid om privézwemlessen te bespreken op de maandag-, dinsdag- en woensdagmiddag. U kunt 1 op 1 lessen bespreken of voor een paar kinderen samen. De lessen worden geheel afgestemd op uw kind(eren). Ook de prijs is dus maatwerk. Stuur een contactformulier voor meer informatie.

ZomerFIT
Op maandag- en woensdagavond van 19.30u tot 20.15u bieden wij tijdens ons zomerrooster in de basisschoolvakantie de mogelijkheid om te blijven sporten. Koop hiervoor een speciale ZomerFIT kaart van 6 lessen. Eventueel niet gebruikte lessen kunt u in of na de zomervakantie inhalen tijdens een doelgroep naar keuze of tijdens het vrijzwemmen. Een ZomerFIT kaart kost slechts € 29,50 voor 6 lessen. Ook als u momenteel geen klant bent kunt u een ZomerFIT kaart kopen.

AquaJoggen

 AquaJoggen   = Total-Body-Workout op muziek. Calorieën verbranden en spieren versterken.

Tijdens het zomerrooster op maandag- en woensdagavond om 19.30u in het wedstrijdbad.


AquaSwimFit

 AquaSwimFit  = Zwemtechniek en conditie verbeteren. Iedere keer een afwisselende leuke zwemtraining.

Tijdens het zomerrooster op maandag- en woensdagavond om 19.30u in het wedstrijdbad.


AquaTherapie

 AquaTherapie  = Hydrotherapie voor alle leeftijden met of zonder medische indicatie. Blijf soepel en gezond.

Tijdens het zomerrooster op maandag- en woensdagavond om 19.30u in het warme instructiebad met hot-whirlpool.


AquaVitaal

 AquaVitaal  = Gezond bewegen in een gezellige groep met leeftijdsgenoten. De oefeningen en het warme water zijn een verademing voor uw spieren en gewrichten.

Tijdens het zomerrooster op maandag- en woensdagavond om 19.30u in het warme instructiebad met hot-whirlpool.Direct contact

ZIB Zwemcentrum Best
Contact en adres

Telefoon (0499) 37 39 41
Bereikbaar: vandaag vanaf 9:00 uur

Inschrijven - Les gemist - Uitschrijven - E-mail

Nieuwsoverzicht