ZIB Zwemcentrum Best

Kinderfeest, Discozwemmen, Groepsactiviteit

AquaParty&Fun

Bij AquaParty&Fun kun je kiezen uit verschillende leuke wateractiviteiten in het zwembad. U kunt het zwembad huren voor alleen vrijzwemmen of een compleet door ons georganiseerd programma. Alle activiteiten kunnen in verschillende vormen worden aangeboden en geheel op uw wensen worden afgestemd. Voorbeelden uit ons aanbod zijn: kinderfeestje, discozwemfeest, walk-on-water experience. Een combinatie tussen verschillende activiteiten is ook mogelijk. Allemaal leuke en unieke activiteiten voor een verjaardagfeest, teamuitje, familiedag, groepsactiviteit of personeelsfeest.

Kinderfeestje

Na ontvangst en omkleden vermaken wij de kinderen met leuke spelletjes en een estafette, waarbij de jarige natuurlijk in het zonnetje wordt gezet. Daarna kunnen de kinderen naar hartenlust vrijspelen met al het aanwezige spelmateriaal zoals matten en banden. Eventueel eigen meegebrachte muziek kan afgespeeld worden tijdens het vrijspelen. Er wordt ook een onderwatefoto gemaakt van de groep, die de jarige na afloop uitvergroot en ingeseald mee naar huis krijgt. Ook alle kinderen krijgen als aandenken na afloop een onderwaterfoto. U huurt het instructiebad helemaal voor uw kinderfeestje af. Er zijn dus geen andere bezoekers aanwezig. Ons personeel vermaakt de kinderen met spelletjes en houdt toezicht

tijdens het vrijspelen. Kinderen zonder zwemdiploma B mogen in het water meedoen onder begeleiding van een volwassene. Het aantal kinderen (ons advies is tussen de 15 en +/-25 kinderen) dat u laat deelnemen mag u zelf bepalen. Maar de hele klas kan bijvoorbeel ook. Al jaren organiseren wij dit soort succesvolle kinderfeestjes voor kinderen van ongeveer 7 tot 12 jaar waarbij wij de zorg van de ouders volledig uit handen nemen. De kinderfeestjes organiseren wij in principe alleen op zaterdag- of zondagmiddag. Ouders kijken ontspannen toe vanuit de zitruimte maar mogen ook meedoen. Het omschreven programma is in overleg altijd aan te passen. Het standaardprogramma duurt 1,5 uur. Het is ook mogelijk om 2 verjaardagen tegelijk te vieren en de kosten te delen. De prijs is € 189,- all-in voor op zaterdagmiddag. Avond- of zondagtoeslag is € 30,-.

Feest voortzetten in onze kantine

Na afloop van het zwemmen kunt u er voor kiezen om het feest nog voor ongeveer een uur voort te zetten in onze kantine. Voor € 30,- kunnen de kinderen dan onbeperkt drinken uit een limonadefontein en mag u zelf voor eten (bijvoorbeeld frietjes via een snackbar bij ons in de buurt) zorgen. U maakt het feest helemaal compleet met een snoepzak voor € 1,10 per kind.

Discozwemmen of een eigen Discozwemfeest

In de winterperiode van oktober tot en met maart organiseren wij regelmatig op zaterdagavond discozwemmen voor kinderen tot en met 12 jaar. Je kunt hiervoor losse entreekaarten kopen, eventueel ook als activiteit voor je kinderfeest. Het is ook mogelijk het zwembad op een zaterdagavond naar keuze af te huren voor je eigen discozwemfeest. Van wie je uitnodigt (maximaal +/- 40 kinderen), tot de muziek, mag je dan helemaal zelf bepalen. Tijdens het discozwemmen kijken de ouders ontspannen toe vanuit de zitruimte of mogen meedoen. Op onze website en via onze digitale nieuwsbrief informeren wij iedereen over de discoavonden. Een eigen discozwemfeest op een zaterdagavond duurt 1,5 uur. De prijs is € 289,- all-in.

 

Walk-on-Water Experience

Wij maken het onmogelijke mogelijk: lopen over water. Kruip in een grote sterke transparante bal en ga lopen over water. Een unieke, leuke en hilarische ervaring. Na een korte uitleg onder het genot van koffie en gebak in onze gezellige zitruimte gaan alle deelnemers meerdere keren in de ballen. De eerste keer om feeling te krijgen en daarna om te strijden tegen elkaar via verschillende wedstrijdvormen. Aangezien iedereen droog blijft en in normale vrijetijdskleding in de bal gaat is deze activiteit uitermate geschikt voor groepsactiviteiten, teamuitjes en personeelsfeesten. Groepen tot ongeveer 25 personen kunnen op deze unieke manier door ons worden vermaakt. Voor grotere groepen kunnen we het programma aanpassen. Voor deze activiteit maken wij altijd een offerte op maat.

 

Meer informatie en tarieven

Heeft u interesse of wenst u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Jeroen, telefoon (0499) 37 39 41. Uw wensen worden dan besproken en u ontvangt dan een offerte op maat.

Direct contact

ZIB Zwemcentrum Best
Contact en adres

Telefoon (0499) 37 39 41

Inschrijven - Les gemist - Uitschrijven - E-mail

Nieuwsoverzicht