ZIB Zwemcentrum Best

Zwemles Volwassenen

Zwemles Volwassenen

Niet alleen volwassenen die nooit geleerd hebben om te zwemmen komen bij ons op zwemles, maar ook volwassenen die niet meer goed durven. En wat is nu leuker dan met uw (klein)kind te genieten van het plezier in het water. Een mens is nooit te oud om te leren en bij ons is zwemles ook leuk.

Samen met uw vaste instructeur/instructrice die naast u in het heupdiepe water staat, leert u zwemmen in uw eigen tempo. U bepaalt zelf wat u al wel en nog niet kunt en durft. Ons warme instructiebad is voor de helft heupdiep dus u kunt altijd staan. Honderden volwassenen hebben wij in de afgelopen 23 jaar leren zwemmen en zien wij nu met hun (klein)kinderen tijdens het vrij zwemmen plezier maken in het water. Sommigen zijn zelfs fanatieke zwemmers geworden die iedere week baantjes komen zwemmen.

Kom eens kijken naar een zwemles vanachter het raam of neem een proefles. U kunt het misschien nu nog niet geloven, maar wij leren u zwemmen en u gaat het leuk vinden ook. Succes gegarandeerd!

Tijden en tarieven

Lestijden
dinsdag om 14.30 uur in het warme instructiebad met hot-whirlpool

Houd rekening met een lange wachtlijst.

Lesduur : 45 minuten
Inschrijven : aan onze receptie of via deze website
Inschrijfgeld : € 26,95 eenmalig, te betalen bij aanvang 1e les
Contributie : € 56,65 per maand (m.u.v. zomervakantie), inclusief alles zoals o.a. oefen- en drijfmateriaal
Proefles : achter het raam kijken is gratis, een proefles kost €  maar wordt verrekend met het inschrijfgeld als u een abonnement neemt´╗┐

Klik hier voor ons reglement

Direct contact

ZIB Zwemcentrum Best
Contact en adres

Telefoon (0499) 37 39 41

Inschrijven - Les gemist - Uitschrijven - E-mail

Nieuwsoverzicht