ZIB Zwemcentrum Best

AquaMaMa (zwangerschapszwemmen)

AquaMaMa (zwangerschapszwemmen)

MOMENTEEL IS ER VOORLOPIG HELAAS GEEN SPECIALE AQUAMAMA-GROEP.

U BENT WEL ALTIJD WELKOM TIJDENS HET VRIJZWEMMEN

Indien u deze informatie heeft opgevraagd bent u waarschijnlijk zwanger. Zo ja, dan willen wij u hiermee eerst van harte feliciteren. Wilt u tijdens uw zwangerschap blijven sporten, kom dan bij ons zwangerschapszwemmen om uw conditie op peil te houden, te ontspannen en voor de gezelligheid.

Sporten tijdens de zwangerschap is gezond. Veel andere sporten worden echter afgeraden of kunt u niet tot het einde van uw zwangerschap volhouden. Zwemmen is één van de weinige sporten die u veilig kunt beoefenen en tot het einde van de zwangerschap kunt blijven doen. U bepaalt zelf of u al vroeg in uw zwangerschap wilt gaan deelnemen of pas tijdens de laatste loodjes.

Op donderdagavond om 19.30 uur hebben wij een speciale groep voor zwangere dames. Een ervaren vaste instructrice verzorgt iedere week een gevarieerd lesprogramma. U doet altijd naar eigen kunnen mee. Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van verschillende oefenmaterialen.

Ervaar hoe het is om het water uw buik te laten dragen en ontspan. Houd uw conditie op peil en voel u fit tijdens uw zwangerschap. Ook draagt het zwangerschapszwemmen bij aan een snel herstel na de bevalling. Wissel ervaringen uit met de andere zwangere dames en geniet van de gezelligheid van het sociale gebeuren. Het zwembad is tijdens deze groepsactiviteit alleen voor u als groep beschikbaar. U heeft dus geen last van andere zwemmers. U hoeft bij ons niet van een steil trapje te water. Een brede luie trap met leuningen brengt u naar het heupdiepe water.

U zwemt in warm zuiver bronwater, gedesinfecteerd door zoutelektrolyse. Dus u heeft geen last van een hinderlijke chloorlucht, prikkende ogen en oorpijn. Ook de luchttemperatuur in ons zwembad is subtropisch. Aan het einde van de les kunt u nog even lekker vertoeven in het extra warme bubbelbad en u gaat ontspannen weer naar huis. Natuurlijk bent u ook welkom in onze zitruimte voor een drankje.

Zwangerschapszwemmen is in tegenstelling tot andere zwangerschapsactiviteiten geen cursus. U stroomt in wanneer u wenst en stopt wanneer u bevallen bent. En na een paar maanden kunt u verder gaan met ouder-baby-peuterzwemmen. Mocht u een keer niet kunnen of ziek zijn dan kunt u zich eenvoudig afmelden via onze website en de les inhalen tijdens het vrijzwemmen.

Iedere eerste donderdagavond (van 19.30 tot 20.30 uur) van het kwartaal is er een gezellige samenkomst in de zitruimte voor de moeders om hun nieuwe zoon of dochter te komen laten bewonderen. Zie de nieuwspagina op onze website voor de datums.

All-in contributie

U betaalt eenmalig het inschrijfgeld en vervolgens iedere maand contributie. Deze contributie is all-in. Dus inclusief gebruik van alle oefenmaterialen. Daarnaast hoeft u ook niet regelmatig sportkleding en schoenen aan te schaffen wat andere sporten vaak onbewust duur maakt. Voor AquaMaMa heeft u alleen zwemkleding en een handdoek nodig.

Tijden en tarieven

Tijden : momenteel tijdelijk geen groep
Inschrijfgeld : €  eenmalig
Contributie all-in : €  per maand (m.u.v. zomervakantie), vanaf 34e week zwangerschap betalen per les

Klik hier voor de agenda AquaMaMa

Meer informatie? :

Bel (0499) 37 39 41 of stuur een contactformulier via onze website

Direct contact

ZIB Zwemcentrum Best
Contact en adres

Telefoon (0499) 37 39 41

Inschrijven - Les gemist - Uitschrijven - E-mail

Nieuwsoverzicht