ZIB Zwemcentrum Best

AquaSlank

AquaSlank

AquaSlank is een trainingsprogramma speciaal gericht op mannen en vrouwen die, onder begeleiding en stimulans van een sportcoach, willen sporten en afvallen. Eenmaal in de week neemt u deel aan een intensieve total-body-workout in een groep AquaJoggen naar keuze, onder leiding van een vaste deskundige en fanatieke instructeur/instructrice. Daarnaast kunt u onbeperkt vrij komen trainen binnen de daarvoor bestemde tijden. Voor het beste, snelste en een blijvend resultaat is het verstandig om ook uw eetgewoonte onder de loep te nemen. Wij hebben de afslankwereld voor u onderzocht en adviseren u graag over de beste no-nonsense aanpak. Het is dus wel verstandig, maar niet verplicht, om AquaSlank te combineren met uw eigen te kiezen diëtiste of voedingsdeskundige. U kunt dus ook alleen deelnemen aan AquaSlank eventueel in combinatie met uw eigen dieet of een bewuster eetpatroon.

De voordelen van trainen in het water

Bij sporten in het water verbrand uw lichaam, door de weerstand van het water en het op temperatuur houden van het lichaam, 40% meer calorieën vergeleken met dezelfde oefeningen uitvoeren op het droge. Dus met dezelfde inspanning krijgt u bij bewegen in water 40% bonus. Daarbij kunt u voluit trainen zonder kans op blessures of overbelasting van uw gewrichten. Trainen in water zorgt voor een goede doorbloeding van de spieren, waardoor het lichaam sneller herstelt. In ieder geval krijgt u van sporten meer energie en een fit en voldaan gevoel. Sporten werkt dus ook tussen de oren.

Sporten in privacy

U sport in een groep met gelijkgestemden met dezelfde doelstelling. Tijdens de training draagt u een wetbelt die u drijvende houdt. U rent, fietst en jogt rechtop door het water waarbij alleen uw hoofd en hals boven water blijven. U sport dus niet en-public tussen willekeurige bezoekers. Tijdens de vrije trainingstijden worden er enkel AquaTherapie en AquaVitaal lessen gegeven. Deze doelgroepen bestaan hoofdzakelijk uit senioren, die les krijgen in het ondiepe water waarnaast u in het diepe ongestoord zelfstandig kunt trainen.

Leuk en gevarieerd sporten

Uw vaste instructeur/instructrice verzorgt iedere week een uitdagende training, waarbij diverse oefenmaterialen gebruikt worden. Dit zorgt voor de nodige afwisseling, maar ook voor sterkere spieren. Ondersteund door vlotte muziek wordt u gestimuleerd om het tempo hoog te houden. U bepaalt uiteindelijk zelf de intensiteit van de training. Tijdens de vrije trainingstijden leent u de diverse oefenmaterialen van ons en kunt u zelf aan de slag met de geleerde oefeningen. Door meerdere keren per week matig intensief te bewegen blijft uw stofwisseling in de juiste verbrandingsmodus.

Lange termijndoelstelling

AquaSlank is geen commerciële eenmalige cursus gericht op snel resultaat (vochtverlies) maar juist een speciale afslanksport om slanker te worden en te blijven. U sport het gehele jaar door zonder seizoenstop en zonder last te hebben van weersinvloeden. In de zomer is het sporten in water lekker verfrissend en in de winter is het warme water een verademing voor uw spieren en gewrichten. U sport in zuiver bronwater zonder chloorlucht, een unieke zwemwaterkwaliteit! Dus na iedere training verlaat u fris en zonder chloorlucht het zwembad.  Uiteraard bent u ook in onze gezellige zitruimte met bar welkom voor een drankje.

Sportcoach

Uw vaste instructeur/instructrice is ook uw sportcoach. Hij stimuleert u op meerdere fronten om AquaSlank tot een succes te maken. Hij zorgt ervoor dat u zich optimaal inspant tijdens de training, dat u iedere week meerdere keren komt sporten en stimuleert het samen komen sporten op de vrije trainingstijden. Onze sportcoach is uw stok achter de deur en zal u indien nodig een duwtje in de rug geven om door zwakke tijden heen te komen.

All-in contributie

U betaalt eenmalig het inschrijfgeld en vervolgens iedere maand contributie. Deze contributie is all-in. Dus inclusief de wekelijkse AquaSlank workout, onbeperkt vrij trainen en gebruik van alle oefenmaterialen. Daarnaast hoeft u ook niet regelmatig sportkleding en schoenen aan te schaffen wat een andere sport vaak onbewust duur maakt. Voor AquaSlank heeft u alleen zwemkleding en een handdoek nodig. De ruime vrije trainingstijden maken het eenvoudig om regelmatig tussen uw dagelijkse bezigheden door te komen sporten.

Tijden en tarieven

AquaSlank Workout : zie lestijden van het AquaJoggen

Vrije trainingstijden
maandag tussen 11.00 en 14.30 uur (instructiebad)
maandag tussen 19.45 en 20.30 uur (instructiebad)
dinsdag tussen 9.15 en 13.00 uur (instructiebad)
dinsdag tussen 19.30 en 20.15 uur (instructiebad)
woensdag tussen 10.00 en 11.00 uur (instructiebad)
woensdag tussen 11.45 en 12.45 uur (instructiebad)
donderdag tussen 11.15 en 13.00 uur (instructiebad)
donderdag tussen 14.15 en 15.15 uur (instructiebad)
vrijdag tussen 11.00 en 13.00 uur (instructiebad)

Inschrijfgeld inclusief intake : € 21,25 eenmalig
Contributie all-in : € 34,95 per maand (m.u.v. zomervakantie)

Meer informatie?

bel (0499) 37 39 41 of stuur een contactformulier via onze website vraag naar Jeroen (AquaSlank coach)

Direct contact

ZIB Zwemcentrum Best
Contact en adres

Telefoon (0499) 37 39 41
Bereikbaar: voorlopig alleen per e-mail

Inschrijven - Les gemist - Uitschrijven - E-mail

Nieuwsoverzicht