ZIB Zwemcentrum Best

Zwemles regio Eindhoven, Oirschot, Son en Breugel

Honderden kinderen uit de regio volgen bij ons zwemles. Om uiteenlopende redenen komen kinderen uit onder andere Eindhoven, Veldhoven, Oirschot, Son en Breugel, Liempde bij ons hun zwemdiploma's halen. Uit onderzoek blijkt dat zij om de volgende redenen voor ons hebben gekozen:

Natuurlijk is ook uw kind welkom. Inschrijven verplicht u in eerste instantie tot niets. Als uw kind aan de beurt is nemen wij telefonisch contact met u op. U heeft dan de keuze uit verschillende lestijden om te starten. Ook kunt u dan aangeven om toch nog liever even te wachten of uw inschrijving te annuleren.

Zwemt uw kind al bij een andere zwemschool en wilt u overstappen naar ons dan bieden wij u eerst een niveautest aan. Uw kind wordt dan door ons beoordeeld waarna met u besproken wordt wat zijn of haar zwemniveau is. Wij kunnen dan ook direct bekijken waar en wanneer uw kind bij ons kan instromen en hoe lang het ongeveer nog zal duren tot aan het diploma. Dit alles uiteraard in goed overleg en zonder verdere verplichtingen.

Klik hier voor uitgebreide informatie over onze zwemlessen.

Direct contact

ZIB Zwemcentrum Best
Contact en adres

Telefoon (0499) 37 39 41

Inschrijven - Les gemist - Uitschrijven - E-mail

Nieuwsoverzicht