ZIB Zwemcentrum Best

Contact

Middels onderstaand contactformulier kunt een vraag stellen, mededelingen doen of een klacht indienen. Wij nemen e.e.a. direct in behandeling en proberen u indien nodig zo spoedig mogelijk (alleen op werkdagen) te antwoorden.

Afhankelijk van uw vraag doen wij dit telefonisch of per email. Het kan een aantal dagen duren alvorens een instructeur (tussen het lesgeven door en afhankelijk van zijn of haar werkdagen) tijd heeft om contact met u op te nemen. Ons streven is altijd om u voor de eerstvolgende zwemles geantwoord te hebben. Wij rekenen hiervoor op uw begrip.

Indien uw vraag dringend is verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen, telefoon (0499) 37 39 41.

AANVULLING:

Wij zijn momenteel druk bezig met het analyseren wat de verplichte sluiting voor impact heeft op ons bedrijf. Ook financieel maar meer nog hoe we met name de zwemlessen weer voortvarend kunnen hervatten met extra oefengelegenheden om de kinderen zo snel mogelijk bij te spijkeren richting het niveau van voor de sluiting. Dit alles om de vertraging in de zwemopleiding van uw kind zo veel mogelijk te beperken. Hopelijk heeft u begrip voor het feit dat we hier tijd voor nodig hebben en dus (nog) niet al uw vragen direct kunnen beantwoorden. We zijn een relatief klein bedrijf en doen ons uiterste best. Zodra we duidelijkheid hebben hoort u van ons. Houd ook onze website en nieuwsbrief in de gaten. U kunt zich via deze link abonneren op onze email-nieuwsbrief indien u nog niet geaboneerd bent. Bekijk hier ook de (voorlopige) antwoorden op de meest gestele vragen. 


Direct contact

ZIB Zwemcentrum Best
Contact en adres

Telefoon (0499) 37 39 41
Bereikbaar: donderdag 2 apr vanaf 9:00 uur

Inschrijven - Les gemist - Uitschrijven - E-mail

Nieuwsoverzicht