ZIB Zwemcentrum Best

Contact

Les gemist:

Het afmelden van een les gaat via een ander formulier: melden les gemist.

 

Kies eerst het onderwerp zodat de van toepassing zijnde gegevens onderaan ingevuld kunnen worden. 

Terugbelverzoek instructeur:
Afhankelijk van uw vraag doen wij dit telefonisch of per email. Het kan een aantal dagen duren alvorens een instructeur (tussen het lesgeven door en afhankelijk van zijn of haar werkdagen) tijd heeft om contact met u op te nemen (en u telefonisch bereikbaar bent). Ons streven is altijd om u voor de eerstvolgende zwemles geantwoord te hebben. Wij rekenen hiervoor op uw begrip.

Klacht:
Gebruik a.u.b. dit formulier om uw klacht aan ons kenbaar te maken en welke oplossing u zelf in gedachten heeft. Wij gaan intern direct uitzoeken wat er mis is gegaan en reageren daarna z.s.m. Graag uw begrip dat dit mogelijk enkele dagen duurt.

Overig / algemeen:
Gebruik dit formulier voor overige/algemene mededelingen, vragen en dergelijke.

De komende weken gaan wij alles voorbereiden voor als we weer open mogen. Onze Q&A-pagina zullen wij up-to-date maken waar we kunnen. Zodra wij weten wanneer en hoe we weer open mogen, informeren wij u daar direct over. 

De lessen die vallen binnen de sluitingsperiode kunt u niet afmelden via de link 'les gemist' op onze website. Deze lessen worden gecompenseerd met de volgende contributiebetaling.

Telefonisch zijn wij helaas niet bereikbaar tijdens de sluitingsperiode. Gebruik dit email-contactformulier, wij antwoorden dan z.s.m. (meestal binnen enkele dagen). Lees a.u.b. wel eerst even onze Q&A-pagina.

Email-contactformulier

Direct contact

ZIB Zwemcentrum Best
Contact en adres

Telefoon (0499) 37 39 41
Bereikbaar: woensdag 27 jan vanaf 9:00 uur

Inschrijven - Les gemist - Uitschrijven - E-mail

Nieuwsoverzicht