ZIB Zwemcentrum Best

Vignet Veilig & Schoon

Al meer dan 15 jaar zijn wij in het trotse bezit van het Vignet Veilig & Schoon. Dit vignet kan een zwembad ieder jaar verdienen mits alles in orde is. Een inspecteur controleert onaangekondigd of alles voldoet aan de wet en hygiënevoorschriften. De kwaliteit van het zwemwater wordt maandelijks onaangekondigd door een gecertificeerd laboratorium gecontroleerd. Volgens deze controlerende instanties is bij ons altijd alles prima in orde, maar voor ons is dat nog niet genoeg.

Bij ons zwemt u namelijk in zuiver mineraalrijk bronwater wat gedesinfecteerd wordt door middel van zoutelektrolyse. Hierdoor heeft u of uw kind geen last van een hinderlijke chloorlucht, prikkende ogen en andere irritaties. Dit maakt ons zwemwater uniek!

De kwaliteit van ons zwemwater wordt continu bewaakt door computers en zo nodig automatisch bijgestuurd. Onze waterzuiveringssystemen zijn zeer modern en zorgen ervoor dat ons zwemwater altijd van optimale kwaliteit is.

Een schone accommodatie is altijd een momentopname. Kleedkamers, toiletten en de zwembaden worden namelijk continu gebruikt. Gedurende de dag maken wij alles regelmatig schoon. Wij zijn u dankbaar als u ons tijdens uw bezoek ervan op de hoogte brengt als iets niet in orde is. Wij lossen dit dan zo spoedig mogelijk op en passen eventueel ons poetsschema aan.

Vindt u het onzuiver vertel het ons, vindt u het schoon vertel het een ander!

Direct contact

ZIB Zwemcentrum Best
Contact en adres

Telefoon (0499) 37 39 41

Inschrijven - Les gemist - Uitschrijven - E-mail

Nieuwsoverzicht