ZIB Zwemcentrum Best

Ouder Baby Peuterzwemmen

Ouder-Baby-Peuterzwemmen

Zwemmen met uw baby of peuter kent vele voordelen: het is goed voor de motorische ontwikkeling van uw kind, traint de hart-long functie van uw kind, versterkt de band tussen ouder en kind en maakt uw kind vertrouwd met het water. Maar het belangrijkste is dat het ontzettend leuk is voor u en uw kind.

Een vaste instructrice biedt iedere week een gevarieerd lesprogramma aan. Er wordt gebruik gemaakt van veel spelmateriaal in het water. De laatste 15 minuten van iedere les bent u vrij om zelf in te vullen, zoals even in het lekkere extra warme bubbelbad vertoeven.

U kunt starten met ouder-baby-peuterzwemmen als uw kind ongeveer 3 maanden oud is (na de eerste inentingen). In uw groep kunt u met uw kind blijven zwemmen tot uw kind 4 jaar is en naar de zwemles gaat. U hoeft bij ons dus nooit van tijd en/of dag te wisselen. De instructrice biedt de lesstof gedifferentieerd aan zodat kinderen van 0 tot 4 jaar er plezier en uitdaging aan beleven. Tevens ontstaan er al snel sociale contacten in de groep, zodat kinderen samen spelen en ervaringen opdoen. Als uw kind jarig is verdient het als extra beloning een Teddybeerdiploma en wanneer uw kind 4 jaar wordt verdient uw kind een Plonsdiploma waarna hij of zij kan starten met de zwemlessen.

Vaak zijn het de moeders die met hun kind komen zwemmen, maar steeds vaker komen ook vaders, opa's en oma's mee om een les te beleven. Met wie uw kind deelneemt mag u zelf bepalen als die persoon maar volwassen is en kan zwemmen.

Uniek bij ons is dat u en uw kind zwemmen in zuiver bronwater wat gedesinfecteerd wordt door zoutelektrolyse waardoor u en uw kind geen last hebben van een hinderlijke chloorlucht, prikkende ogen en oorpijn. Niet alleen het water is warm maar ook de luchttemperatuur is bij ons subtropisch.

U hoeft bij ons met uw kind op de arm niet van een steil trapje te water, maar u kunt van een luie trap met leuningen het zwembad betreden. Onze ruime kleedkamers zijn ingericht met omkleedtafels en omkleedkussens voor uw kind.

Na het Ouder-Baby-Peuterzwemmen stroomt u in overleg met de receptie door naar de zwemles. Uw kind hoeft dus niet op de wachtlijst mits u minimaal een jaar heeft deelgenomen aan het Ouder-Baby-Peuterzwemmen.

Tip! Geef een abonnement babyzwemmen als kraamcadeau! Wij verkopen leuke kraamcadeaubonnen waarbij u zelf kunt bepalen hoeveel maanden abonnement u cadeau wilt doen. De ontvanger bepaald zelf de startdatum.

Tijden en tarieven

Lestijden
maandag om 9.00, 9.40, 10.20, 14.30 en 18.35 uur in het warme instructiebad met hot-whirlpool
dinsdag om 13.00, 13.40 en 18.45 uur in het warme instructiebad met hot-whirlpool
woensdag om 11.00 uur in het warme instructiebad met hot-whirlpool
donderdag om 9.45 en 10.25 uur in het warme instructiebad met hot-whirlpool
vrijdag om 9.00, 9.40 en 10.20 uur in het warme instructiebad met hot-whirlpool

Direct starten kan op maandag 14.30u en dinsdag 13.00u en 13.40u. Voor alle overige tijden is er een wachtlijst.


Inschrijven: geheel vrijblijvend inschrijven kan eenvoudig online via deze website
Inschrijfgeld: € 26,95 eenmalig, te betalen bij aanvang 1e les
Contributie: € 41,65 per maand (m.u.v. zomervakantie) voor ouder en kind samen, inclusief alles zoals teddybeerdiploma's en spelmateriaal
Proefles: achter het raam kijken is gratis, een proefles kost €  maar wordt verrekend met het inschrijfgeld als u een abonnement neemt

Direct contact

ZIB Zwemcentrum Best
Contact en adres

Telefoon (0499) 37 39 41

Inschrijven - Les gemist - Uitschrijven - E-mail

Nieuwsoverzicht