ZIB Zwemcentrum Best

Welkom bij ZIB Zwemcentrum Best

Beste Klanten,

Hierbij een aantal (voorlopige) antwoorden op de meest gestelde vragen: 

Of we toch open zijn?
Nee, ook wij zijn i.v.m. de coronamaatregelen van de overheid verplicht gesloten tot en met in ieder geval 28 april.


Of de examens wel doorgaan?
Nee, ook die gaan niet door. Sowieso zijn alle examens door het landelijke exameninstituut geannuleerd.


Zijn jullie telefonisch bereikbaar?
Nee, omdat we gesloten zijn verloopt alle communicatie via email/contactformulier: https://www.zibzwemcentrumbest.nl/contact/ 
Door de minimale bezetting en onzekerheid van de gehele situatie kan een reactie op uw email langer duren dan gebruikelijk.


Krijg ik het lesgeld vergoed?
Wij zijn druk bezig om de gevolgen van deze sluiting in kaart te brengen.

Wij vinden het belangrijk om het zwemniveau straks van uw kind zo snel als mogelijk weer op het oude niveau te brengen zodat er zo min mogelijk vertraging in de zwemopleiding zit.
We werken aan een totaalpakket met onder andere extra zwemlessen, verruiming van de inhaalmogelijkheden en ook een passende financiële compensatie van de gemiste lessen zonder de continuïteit van het zwembad in gevaar te brengen. Hoe dit pakket er precies uit gaat zien is nog niet zeker omdat we nog niet weten wanneer we weer les mogen gaan geven, hoe de steunmaatregelen van de overheid voor ons uitpakken enz. enz. Graag uw begrip hiervoor!


Hoe staat het met de trainingen die via verenigingen gevolgd worden?
Verenigingen hebben in een eerder stadium zelf besloten om hun activiteiten tijdelijk te stoppen. We adviseren je om rechtstreeks bij de vereniging navraag te doen. In verband met de sluiting is het ook voor verenigingen helaas niet mogelijk om gebruik te maken van onze accommodatie.


Moet ik de (zwem)lessen en/of trainingen afmelden via de optie [les gemist] via de website?
Nee, vooralsnog is dat niet nodig en uiteindelijk kan dat altijd nog wanneer we weer open mogen. De inhaaltermijn zal verlengd worden.


Wanneer gaan we weer open?
Momenteel houden we de gestelde sluitingsperiode vanuit de Rijksoverheid aan (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nieuws/2020/03/31/coronamaatregelen-verlengd-tot-en-met-dinsdag-28-april) en zijn we t/m 28 april gesloten. Op het moment dat helder is dat de termijn van 28 april als einddatum wordt gesteld, zullen we communiceren over het wederom toegankelijk zijn van onze accommodatie.


Hoe blijft u op de hoogte?
Via onze website en nieuwsbrief houden wij iedereen op de hoogte. Indien u nog niet aangemeld bent voor onze nieuwsbrief dan kunt u dat via https://www.zibzwemcentrumbest.nl/nieuwsbrief/ doen.


Tot slot
Voor iedereen is deze situatie bizar, beangstigend, onzeker enz. Ook voor ons is de situatie zorgelijk: vrijwel al het personeel zit thuis, totaal geen inkomsten meer maar nog wel vaste lasten. Zijn de, overigens indrukwekkende en hoopgevende, steunmaatregelen van de overheid genoeg en langdurig toereikend? 

Maar al met al is ieders gezondheid het allerbelangrijkste!

Wij steunen dan ook alle genomen maatregelen en hopen iedereen weer gezond en wel, binnen afzienbare tijd (hopelijk na 28 april) weer te kunnen ontmoeten! Sterkte allemaal!

 


ZIB Zwemcentrum Best is een gezellig overdekt particulier zwembad en een zwemschool voor Zwemles en AquaSporten voor de gemeente Best en de regio Eindhoven. Ons zwemcentrum beschikt over een multifunctioneel warm (25m) doelgroepenbad/instructiebad met kinderbad en hot-whirlpool en een apart (25m) wedstrijdbad. Tussen de zwembaden bevindt zich een gezellige zitruimte met bar en terras. De zitruimte biedt uitkijk over beide zwembaden.

Als "Specialist in Zwemles & AquaSporten"  bieden wij zwemlessen, trainingen en therapie aan voor de leeftijden van 0 tot 99 jaar. Alle doelgroepen zoals: AquaMaMa, Babyzwemmen, Peuterzwemmen, Zwemles voor kinderen, Zwemles voor volwassenen, AquaJoggen, AquaSwimFit, AquaVitaal, AquaTherapie en vrijzwemmen, kunnen bij ons terecht. Ook zijn wij de thuisbasis voor diverse gezellige zwem-, waterpolo- en duikverenigingen en een reddingsbrigade. 

Als particulier bedrijf zijn wij afhankelijk van terugkerende tevreden klanten en mond-tot-mond reclame. Ons vriendelijke en deskundige personeel probeert op alle gebieden: van de kwaliteit van onze zwemlessen & zwemtrainingen, hygiëne & sfeer van onze accommodatie tot de smaak van onze koffie, aan uw verwachtingen te voldoen. Onze klanten komen uit de gehele regio, zoals: Best, Oirschot, Eindhoven, Veldhoven, Tilburg, Nuenen, Son en Breugel, Boxtel, Liempde, St. Oedenrode. Zij komen voor de gezellige sfeer, kindvriendelijke zwemlessen, leuke AquaSporten en ons speciaal schoon en warm zwemwater.

Uniek in Nederland is namelijk dat u bij ons zwemt in super zuiver mineraalrijk warm bronwater wat gedesinfecteerd wordt door middel van zoutelektrolyse. Hierdoor hebben u en uw kind geen last van een hinderlijke chloorlucht, prikkende ogen en andere irritaties. Wij zijn al meer dan 15 jaar in het trotse bezit van het 'Vignet Veilig & Schoon'. 

 

 

Direct contact

ZIB Zwemcentrum Best
Contact en adres

Telefoon (0499) 37 39 41
Bereikbaar: donderdag 2 apr vanaf 9:00 uur

Inschrijven - Les gemist - Uitschrijven - E-mail

Nieuwsoverzicht