ZIB Zwemcentrum Best

Speciale Corona- en Q&A-pagina

Deze Corona- en Q&A-pagina wordt steeds actueel gehouden met de laatste informatie en antwoorden op vaak gestelde vragen.

Heb je vragen, kijk dan alsjeblieft eerst even op deze pagina. 

 

 

Laatst bijgewerkt op: 24-03-2022 

Q
Wanneer gaat het zwembad weer (helemaal) open zonder beperkingen?

A
De laatste coronabeperkingen zijn gelukkig vervallen.

ALGEMEEN
-géén CTB meer tonen
-géén mondkapje meer verplicht, mag natuurlijk wel
-géén 1,5 meter afstand houden meer verplicht, dit wordt een advies
-nog wel thuisblijven bij klachten

KINDERZWEMLESSEN en EXAMENS (ZWEM-ABC)
Wij vragen je nog steeds voor de kinderzwemlessen en examens niet eerder dan 15 minuten voor tijd binnen te komen. Ook blijft het voorlopig zo dat je je kind uitkleed in de zitruimte en de kinderen daar door de instructeur opgehaald worden. Na afloop van de zwemles kun je je kind omkleden in de kleedruimtes. De werkwijze blijft dus hetzelfde als afgelopen tijd.

Verder mogen er tijdens de zwemlessen en examens weer meer toeschouwers binnen zijn. Wij hopen echter dat je begrip hebt dat onze accommodatie niet berekend is op het onbeperkt meenemen van broertjes/zusjes en andere supporters. Vooral nog in deze coronatijd vragen wij je hier verstandig mee om te gaan.

Voorkom uitval van de zweminstructeur van je kind door je kind bij verkoudheidsklachten alstublieft thuis te houden en meld je kind af via het formulier [les gemist] op onze website! Verschillende instructeurs zijn de afgelopen tijd tijdelijk uitgevallen door een coronabesmetting en tot nu toe is het ons gelukt om alle gaten in het rooster op te vangen. Maar dit is wel een zware belasting voor ons TEAM.

RESERVEREN VRIJZWEMMEN BLIJFT
Het vooraf via onze website reserveren voor het vrijzwemmen, banenzwemmen en zelf oefenen met je kind blijft. Dit heeft voor jou en ons namelijk vele voordelen, zoals o.a.:
-wij kunnen de bezoekersaantallen zo spreiden zodat het nooit te druk wordt
-wij kunnen het rooster per week flexibel aanpassen en/of uitbreiden, bijvoorbeeld in de schoolvakanties of bij veel animo
-wij kunnen je vooraf berichten mocht er een door jou gereserveerd tijdslot onverhoopt uitvallen

BEDANKT VOOR UW MEDEWERKING
Namens het hele TEAM bedanken wij je voor je steun en medewerking de afgelopen jaren. Hopelijk blijft corona beheersbaar zonder nieuwe beperkingen of lockdowns.


Telefonisch zijn wij beperkt bereikbaar. Wij verzoeken je vriendelijk alle vragen omtrent de coronamaatregelen, zwemles, wachtlijst, lesplanning, uw abonnement en dergelijke alleen te stellen via het email-contactformulier, wij antwoorden je dan zo spoedig mogelijk.


Met vriendelijke groet,
TEAM ZIB Zwemcentrum Best

 

Q
Ik ontvang geen email van jullie?

A
Dat komt zeer waarschijnlijk omdat onze email in uw SPAM-map* terecht komt. Hier hebben wij helaas geen invloed op. Bekijk en ververs/vernieuw/synchroniseer deze mappen, want deze mappen worden (vooral op uw telefoon) niet automatisch ververst als u ze alleen bekijkt. Vrijwel alle klanten die wij hierover spreken blijken toch de emails alsnog binnen te krijgen in de SPAM-map* als deze ververst wordt. Hoe dat werkt is per telefoon/computer verschillend. 

*Andere namen voor SPAM-mappen zijn: ONGEWENST, TRASH, JUNK, SOCIAL, UNWANTED

Het kan natuurlijk ook dat wij nog een oud emailadres van u hebben. Stuur dan een email-contactformulier zodat wij het juiste emailadres aan uw account kunnen koppelen.  

 

Q

Hoe abonneer ik me op de email-nieuwsbrief? Waarom ontvang ik geen email-nieuwsbrieven?

A
Onze vaste klanten (abonnementhouders) worden automatisch meegenomen in de mailing. Overige bezoekers (bijv. vrijzwemmers) moeten zich zelf aanmelden i.v.m. de AVG privacywetgeving. Wij mogen i.v.m. deze wetgeving iedereen niet zonder toestemming algemene nieuwsbrieven emailen.
Klik hier voor het aan- en afmelden van onze email-nieuwsbrief.

 

Q
Is zwembadwater nu veilig i.v.m. het coronavirus?

A
Er zijn veel wereldwijde en Nederlandse onderzoeken gedaan waaruit blijkt dat het coronavirus niet overleeft in zwembadwater. 

 

Q
Is ventilatie veilig?

A
De ventilatie is goed onderhouden en veilig. Sowieso recirculeren wij geen binnenlucht. 

 

Direct contact

ZIB Zwemcentrum Best
Contact en adres

Telefoon (0499) 37 39 41

Inschrijven - Les gemist - Uitschrijven - E-mail

Nieuwsoverzicht