ZIB Zwemcentrum Best

Vacature Allround Medewerker(ster)

Leuke afwisselende baan

Lesgeven – kantine - receptie

 

Vacature Allround Medewerker/ster

ZIB Zwemcentrum Best is een particulier zwemcentrum met een multifunctioneel instructiebad, een wedstrijdbad en een gezellige kantine met bar en terras. Wij zijn al 39 jaar gespecialiseerd in “Zwemles & AquaSporten”. Voor versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Allround Medewerker.


Functie

Als Allround Medewerker geef je zwemles aan kinderen en verschillende groepslessen zoals onder andere Babyzwemmen, AquaJoggen, AquaSwimFit, AquaTherapie en AquaVitaal. Ook het toezicht houden tijdens het vrijzwemmen behoort tot de functie en je helpt mee met het opgeruimd en schoon houden van onze accommodatie. Daarnaast ben je inzetbaar in onze kantine en balie waar je je bezig houdt met de lesadministratie, bar- en receptiewerkzaamheden. Kortom: je bent multifunctioneel inzetbaar wat deze functie enorm afwisselend en leuk maakt. Het betreft een dienstverband met vaste uren. In overleg is een dienstverband van 0 tot 38 uur per week mogelijk. Dus ook eventueel als invalkracht of ZZP-er.

Ook al wil of kun je maar zo nu en dan een keer invallen bij de zwemlessen of ouder-baby-peuterzwemmen, komen we graag met je in contact. Wellicht is een (vaste) middag/ochtend in de week (zwem)les geven goed te combineren met je vaste/andere baan. 


Profiel

Je beschikt over de juiste diploma’s (bijvoorbeeld NBZ, CIOS of ALO). Ook indien je (nog) niet beschikt over de juiste diploma’s maar wel enthousiast bent over deze vacature, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. We kunnen dan samen bekijken wat we elkaar kunnen bieden aan een leuke baan en opleiding(en).

Je hebt een pro-actieve en flexibele instelling. Je bent representatief, klantvriendelijk en collegiaal, maar ook stressbestendig en resultaatgericht. Je bent goed in mondelinge communicatie en je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel. Daarbij kun je zelfstandig en goed gedifferentieerd lesgeven aan de genoemde doelgroepen.

 

Wij bieden

Een leuke afwisselende vaste baan binnen een gemotiveerd hecht team. Goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris.


Interesse

Ben je enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar info@zibzwemcentrumbest.nl of naar ons postadres. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Roel via telefoonnummer (0499) 37 39 41.Postadres:
ZIB Zwemcentrum Best - Postbus 206 - 5680 AE - Best

 

 

Direct contact

ZIB Zwemcentrum Best
Contact en adres

Telefoon (0499) 37 39 41

Inschrijven - Les gemist - Uitschrijven - E-mail

Nieuwsoverzicht