ZIB Zwemcentrum Best

Vacature Allround Medewerker(ster)

 

Vacature

Allround Medewerker m/v voor in het weekend

ZIB Zwemcentrum Best is een particulier zwemcentrum met een multifunctioneel instructiebad, een wedstrijdbad en een gezellige kantine met bar en terras. Wij zijn al 34 jaar gespecialiseerd in “Zwemles & AquaSporten”. Voor versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Allround Medewerker m/v voor in het weekend.

Functie
Voor de zaterdag en zeer regelmatig op zondag(ochtend) zoeken wij een enthousiaste en spontane medewerker m/v voor de bar/kantinewerkzaamheden, toezicht houden tijdens het vrijzwemmen, het verzorgen van kinderfeestjes en schoonmaakwerkzaamheden. Kortom: heel leuk afwisselend werk met veel klantencontact. Ideaal te combineren naast je studie of andere baan!   

Profiel
Je hebt een proactieve en flexibele instelling. Je bent representatief, klantvriendelijk en collegiaal, maar ook stressbestendig en resultaatgericht. Je bent goed in mondelinge communicatie en je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel. Je kunt zelfstandig werken maar bent ook een teamplayer. Natuurlijk is het een pré als je affiniteit hebt met zwemmen en eventueel al gediplomeerd bent in het houden van toezicht tijdens het vrijzwemmen. Je bent in ieder geval bereid hierin enkele korte cursussen te volgen. Kun je doordeweeks ook nog zo nu en dan invallen dan ben je nog breder inzetbaar. Ben je een student Sport en Bewegen of Toerisme en Recreatie dan sluit deze vacature goed aan bij je studie.

Wij bieden
Een hele leuke afwisselende (bij)baan met vaste uren binnen een gemotiveerd hecht team. Goede arbeidsvoorwaarden en salaris.

Interesse
Ben je enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature stuur dan je gemotiveerde sollicitatiebrief met CV naar roel@zibzwemcentrumbest.nl of ons postadres t.a.v. Roel van den Oetelaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Roel via telefoonnummer (0499) 37 39 41.

Postadres: ZIB Zwemcentrum Best - Postbus 206 - 5680 AE - Best

Direct contact

ZIB Zwemcentrum Best
Contact en adres

Telefoon (0499) 37 39 41
Bereikbaar: voorlopig alleen per e-mail

Inschrijven - Les gemist - Uitschrijven - E-mail

Nieuwsoverzicht